Stedentrips

Treinreizen

Samen even lekker weg met de trein? Wij hebben een aantal leuke treinreizen verzameld. Even met de trein naar Berlijn, Parijs, Antwerpen of Londen? Geen probleem! We hebben een ruim aanbod treinreizen voor twee. Stap op bij een station bij u in de buurt en voordat u het weet bent u aangekomen op uw bestemming.


Weekendje weg?

Bent u op zoek naar een weekendje weg, midweekje weg of samen even lekker een nachtje weg? Dan bent u op ReisvoorTwee.nl aan het juiste adres! Wij hebben voor u een aantal leuke weekendjes weg, zonvakanties en romantische weekendjes weg samengesteld. Wat dacht u van een weekendje met de trein naar Parijs? Of verras je partner eens met een romantisch weekendje weg naar Berlijn of iets verder naar Barcelona!

Op ReisvoorTwee.nl bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een goedkoop weekendje weg of een last minute. De reizen op onze websites zijn speciaal door ons geselecteerd. Waarom? Zodat we u een mooi aanbod vakanties en weekendjes weg voor twee personen kunnen aanbieden.

Reis voor twee

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken hebben wij ons aanbod onder andere verdeeld in enkele thema’s: Adults OnlySmall and FriendlyStedentrips en treinreizen. Onze Adults Only reizen zijn gericht op volwassenen die op vakantie willen zonder kinderen. De meeste hotels zijn daarom toegankelijk voor 16 jaar en ouder.

Bent u liever op zoek naar kleine authentieke vakanties? Bekijk dan eens Small and Friendly. Deze vakanties zijn uitermate geschikt voor twee personen. Geniet van de rust, kleinschaligheid en de prachtige locaties. Wilt u liever een weekendje weg naar Barcelona of Valencia? Bekijk dan eens on aanbod Stedentrips. Zoek u het liever wat dichter bij huis dan kunt u eens kijken bij onze speciale Treinreizen!