Stedentrips

Small & Friendly

Op zoek naar een rustig hotel op een prachtige locatie? Ontdek dan eens Small & Friendly. Geniet samen van een verblijf in een boutique hotel, een herenhuis of een kleinschalige landhuis! Small & Friendly zijn unieke vakanties op bijzondere locaties, ontdek het nu.

Kroatië

Tragos

428.00

Avallon

Relais Fleuri

463.00

Frankrijk

Neige et Roc

483.00

Althen-des-Paluds

Moulin de la Roque

394.00

Gardameer

Milano

360.00
296.00

Bagnoles-De-L'Orne

Le Manoir du Lys

420.00

Côte d'Azur

Le Logis du Guetteur

595.00

Bormes-Les-Mimosas

Le Domaine Du Mirage

381.00
353.00

Weekendje weg?

Bent u op zoek naar een weekendje weg, midweekje weg of samen even lekker een nachtje weg? Dan bent u op ReisvoorTwee.nl aan het juiste adres! Wij hebben voor u een aantal leuke weekendjes weg, zonvakanties en romantische weekendjes weg samengesteld. Wat dacht u van een weekendje met de trein naar Parijs? Of verras je partner eens met een romantisch weekendje weg naar Berlijn of iets verder naar Barcelona!

Op ReisvoorTwee.nl bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een goedkoop weekendje weg of een last minute. De reizen op onze websites zijn speciaal door ons geselecteerd. Waarom? Zodat we u een mooi aanbod vakanties en weekendjes weg voor twee personen kunnen aanbieden.

Reis voor twee

Om de keuze voor u wat makkelijker te maken hebben wij ons aanbod onder andere verdeeld in enkele thema’s: Adults OnlySmall and FriendlyStedentrips en treinreizen. Onze Adults Only reizen zijn gericht op volwassenen die op vakantie willen zonder kinderen. De meeste hotels zijn daarom toegankelijk voor 16 jaar en ouder.

Bent u liever op zoek naar kleine authentieke vakanties? Bekijk dan eens Small and Friendly. Deze vakanties zijn uitermate geschikt voor twee personen. Geniet van de rust, kleinschaligheid en de prachtige locaties. Wilt u liever een weekendje weg naar Barcelona of Valencia? Bekijk dan eens on aanbod Stedentrips. Zoek u het liever wat dichter bij huis dan kunt u eens kijken bij onze speciale Treinreizen!