Kerstreizen – kerstshoppen

Magische kerstreis van ReisvoorTwee.nl! It’s the most wonderful time of the year… voor een kerstreis!

Ontdek in december hoe talloze steden in Europa worden omgetoverd tot een prachtig winterwonderland. Zo is het mogelijk om met de Comfort Class touringcar van Kras de leukste kerstmarkten te bezoeken.

Of stap gerust in uw eigen ‘arrenslee’ voor een goedkope autovakantie tijdens Kerstmis.

Welke kerstreis staat boven aan uw wensenlijstje? Kerstsfeer in Europa ‘Santa Clause Is Coming To Town!’ Het is alleen even de vraag in welke stad u de kerstman gaat ontmoeten. Viert u straks bijvoorbeeld een ‘Merry Christmas’ tijdens een kerstreis naar Groot-Brittannië? Waar het mogelijk is om te kerstshoppen in de Engelse hoofdstad Londen en de Schotse stad Edinburgh.

Of kiest u toch voor een ‘Fröhliche Weihnachten’ door een treinreis naar Duitsland te boeken? Zo dwaalt u straks over de gezelligste kerstmarkten van onze oosterburen in steden als Düsseldorf, Berlijn en Keulen.

Goedkope Last Minute kerstvakanties

Klinken de ‘jingle bells’ al bijna in uw hoofd dankzij het uitgebreide aanbod kerstreizen van ReisvoorTwee.nl? Wie weet maken onze Last Minute kerstvakanties en DagDeals de keuze dan iets makkelijker!

Hierdoor ontdekt u namelijk extra voordelig de leukste kerstbestemmingen ter wereld. Wat te denken van een bijzondere kerstcruise over de Rijn om u langs sfeervolle kerstlocaties in Duitsland te laten voeren. Ook kunt u tijdens een goedkope treinreis diverse kerstmarkten in België verkennen in sprookjesachtige steden als Brussel en Gent.

Een kerstreis in Nederland is echter minstens zo magisch te noemen!  Een prettige kerstvakantie toegewenst!

Meest geboekt kerst

130.00
74.00